This website uses cookies to enhance your experience.

3:10 To Yuma (1957)

3:10 To Yuma er en av de beste klassiske westernfilmene fra 1950-tallet. Glenn Ford spiller hovedrollen som den lovløse Ben Wade, og Felicia Farr som barpiken som forelsker seg i ham. Etter et ran og drap blir Wade og hans bande fanget. Wades menn flykter fra fengslet, og nå venter de på en sjanse
Price
kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
3:10 To Yuma er en av de beste klassiske westernfilmene fra 1950-tallet. Glenn Ford spiller hovedrollen som den lovløse Ben Wade, og Felicia Farr som barpiken som forelsker seg i ham.


Etter et ran og drap blir Wade og hans bande fanget. Wades menn flykter fra fengslet, og nå venter de på en sjanse til å redde ham. Autoritetene har mistanke om at et fluktforsøk er under oppseiling, så de prøver å finne en vakt som kan føre Wade med toget til Yuma, hvor han skal for retten. Marshallen utlover en dusør, og Dan Evans (Van Helflin), en fattig gårdeier som har blitt hardt rammet av tørken, påtar seg oppgaven. Hans kone bønnfaller ham om å redde sitt liv ved å la Wade gå, men for Evans er det et spørsmål om både prinsipper og penger. Han henter Wade og påbegynner den farefulle turen til stasjonen.

Specifications
Item No. CDR11010
Utgitt 1957
Format DVD
Sjanger Western
Aldersgrense 15 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 28 minutter
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading