This website uses cookies to enhance your experience.

Alias Smith & Jones - Sesong 2 Boks 1 (DVD)

Begge er lystige westernhistorier om to lovløse publikumsyndlinger. I TV-versjonen er bandittene likandes fordi de «aldri har drept noen», samtidig som de er utrolig sjarmerende mens de raner banker og tog. Premissene settes i pilotepisoden (som ble sendt som TV-film i januar 1971, etterfulgt av
Price
kr 99,00 - kr 89,00 kr 10,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Begge er lystige westernhistorier om to lovløse publikumsyndlinger. I TV-versjonen er bandittene likandes fordi de «aldri har drept noen», samtidig som de er utrolig sjarmerende mens de raner banker og tog.


Premissene settes i pilotepisoden (som ble sendt som TV-film i januar 1971, etterfulgt av serien to uker senere): Hannibal Heyes (Pete Duel) og «Kid» Curry (Ben Murphy) ønsker å bli lovlydige, og oppdager at guvernøren tilbyr amnesti, noe som er et historisk faktum. Problemet er at de må være lovlydige i et helt år, før amnestiet kan bli gitt. Dermed tar de navnene Joshua Smith og Thaddeus Jones og forsøker å bli lovlydige, men lovens menn – som ikke kjenner til den hemmelige avtalen – er i hælene på dem. Vanligvis sparer paret seg ingen anstrengelser for å forpurre andre banditters skurkestreker, og svært ofte er det også et solid dobbeltspill på gang. Heyes/Smith er den smarte av dem, og en pikenes Jens. Curry/ Jones er kraftigere (et relativt begrep), og besitter den legendariske «raskeste revolveren i Vesten».

Specifications
Item No. 86232NO
Utgitt 1971
Format DVD
Sjanger TV-serie
Aldersgrense 11 år
Antall disker 3
Spilletid 8 timer 30 minutter
    Loading
    Loading