This website uses cookies to enhance your experience.

Best Of The West - El Dorado + True Grit

Samling med western klassikerene El Dorado og True Grit. El Dorado (1966) Den legendariske produsenten og regissøren Howard Hawks slår seg sammen med to like legendariske stjerner - John Wayne og Robert Mitchum - i dette klassiske westerndramaet. Mitchum er perfekt i rollen som en drikkefeldig, men
Price
kr 99,00 - kr 70,00 kr 29,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Samling med western klassikerene El Dorado og True Grit.


El Dorado (1966)
Den legendariske produsenten og regissøren Howard Hawks slår seg sammen med to like legendariske stjerner - John Wayne og Robert Mitchum - i dette klassiske westerndramaet. Mitchum er perfekt i rollen som en drikkefeldig, men tøff sheriff som kjemper nådeløst mot den mørke siden av det ville vesten, hensynsløse kvegbaroner og uærlige "forretningsmenn". Wayne gjør en like mesterlig rolletolkning som sheriffens gamle venn som er rask på avtrekkeren. "El Dorado" er spekket med vill action og humor, og lever opp til forventningene dine.True Grit (1969)
I 1970 fikk John Wayne Oscar for sin fantastiske rolletolkning av den fordrukne, grove og fullstendig fryktløse enøyde sheriffen, Rooster Cogburn. En egenrådig ung jente (Kim Darby) leier den kranglevorne Rooster for å finne mannen som drepte faren hennes og forsvant med familiens sparepenger. Da Cogburns oppdragsgiver insisterer på å bli med den gamle revolvermannen, slår det gnister. Og situasjonen går fra vondt til verre da en uerfaren, men entusiastisk Texas Ranger (Glen Campbell) blir med dem. Denne fabelaktige westernfilmen kombinerer vill action med latter og tårer.

Specifications
Item No. 7332431031159
Format DVD
Sjanger Western
Aldersgrense 15 år
Antall disker 2
Spilletid 4 timer 4 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading