This website uses cookies to enhance your experience.

Familien Macahan - The Complete Collection (DVD)

Klassisk amerikansk westernserie om en familie fra Virginia som i 1861 reiser vestover for å unngå krigen. Familien Macahan er en dramatisk pionérhistorie basert på historiske dokumenter fra folkevandringen som fulgte i kjølvannet av den amerikanske borgerkrigen. Serien gjorde stor suksess på NRK i
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Klassisk amerikansk westernserie om en familie fra Virginia som i 1861 reiser vestover for å unngå krigen. Familien Macahan er en dramatisk pionérhistorie basert på historiske dokumenter fra folkevandringen som fulgte i kjølvannet av den amerikanske borgerkrigen.


Serien gjorde stor suksess på NRK i 1982 og 1983, og skuespillere som Bruce Boxleitner og ikke minst Duane Loken ble umiddelbart for norgesvenner å regne.


 


Serien er løselig basert på spillefilmen av samme navn fra 1962, og gikk som en miniserie i 1977 og som en vanlig serie i 1978 og 1979. En 2,5 timer lang prøveepisode, The Macahans, ble sendt i 1976. Til sammen ble det sendt 25 episoder. Denne boksen inneholder hele produksjonen, og har en spilletid på 40 timer.


 


Skuespillere 
Bruce Boxleitner, Eva Marie Saint, Fionnula Flanagan, Harris Yulin, James Arness, Jared Martin, Kathryn Holcomb, Richard Kiley, Vicki Schreck


 

Specifications
Item No. 32402IN - UTGÅTT
Format DVD
Sjanger TV-serie
Aldersgrense 15 år
Antall disker 14
Spilletid 40 timer
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading