This website uses cookies to enhance your experience.

Lucky Luke - Den Komplette Serien (DVD)

Mannen som skyter raskere enn sin egen skygge! Etterlengtet kultserie av og med Terence Hill. Western-actionkomedie om den fryktløse revolvermannen Lucky Luke som blir tilkalt av presidenten for å rydde opp i Daisy Town, et festlig men urolig lite sted i midtvesten. Jolly Jumper er ikke bare Lucky
Price
kr 299,00 - kr 35,88 kr 263,12
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Mannen som skyter raskere enn sin egen skygge! Etterlengtet kultserie av og med Terence Hill.




Western-actionkomedie om den fryktløse revolvermannen Lucky Luke som blir tilkalt av presidenten for å rydde opp i Daisy Town, et festlig men urolig lite sted i midtvesten. Jolly Jumper er ikke bare Lucky Lukes trofaste hest, men også hjernen i Daisy Town. En tenker og filosof som ofte bedriver svært så menneskelige aktiviteter: vitsing, hard drikking og dansing med løsslupne kvinner.


 


Brødrene Dalton er Lucky Lukes erkefiender som stadig forsøker å iverksette sine djevelske planer for å rømme fra Daisy Towns fengsel. Følg Lucky Luke, Jolly Jumper, Lotta Legs og Daltonbrødrene på deres ville eventyr og møter med gale venner og slue fiender: den hysteriske galningen Billy The Kid, den eksentriske Tenderfoot Waldo og fryktinngytende Ma Dalton.

Specifications
Item No. 40422IN
Utgitt 2013
Format DVD
Sjanger Western
Aldersgrense 15 år
Antall disker 9
Spilletid 9 timer 30 minutter
Undertekst Norsk
Se alt av Bud Spencer & Terence Hill
    Loading
    Loading