This website uses cookies to enhance your experience.

Two Mules For Sister Sara / High Plains Drifter / Joe Kidd (DVD)

Two Mules For Sister Sara (1969) Mexico i det 19. århundre; en amerikansk leiesoldat redder en nonne fra dem som vil misbruke henne. Så viser det seg at dette tilfeldife møtet er et lykketreff, fordi hun vet en hel del om offiserene i den forlegningen han planlegger å storme. Til slutt oppdager han
Price
kr 149,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Two Mules For Sister Sara (1969)
Mexico i det 19. århundre; en amerikansk leiesoldat redder en nonne fra dem som vil misbruke henne. Så viser det seg at dette tilfeldife møtet er et lykketreff, fordi hun vet en hel del om offiserene i den forlegningen han planlegger å storme. Til slutt oppdager han at hun slett ikke noen nonne, og en romanse utvikler seg mens festningsmurer og myter eksploderer.

High Plains Drifter (1972)
Clint Eastwoods andre film som regissør (etter suksessen med Play Misty For Me), High Plains Drifter, tar ham tilbake til vante omgivelser i Det ville vesten og den karakteristiske rollen som ”mannen uten navn”. Eastwood portretterer en mystisk fremmed som dukker opp fra den hete ørkenen og rir inn i den plagede byen Lago. Det er duket for trøbbel, og i begivenhetenes sentrum står den fremmede.

Joe Kidd (1972)
I Joe Kidd er Clint Eastwood på sitt beste som westernhelt i historien om en landkrig i New Mexico på slutten av 1800-tallet. Filmen er laget i 1971, og bringer sammen den drevne westernregissøren John Sturges, den klassiske High Sierra-bakgrunnen og topp skuespillerprestasjoner av Robert Duvall og den barkede Eastwood som leiemorderen som handler etter sin helt spesielle oppfatning av rettferdighet. Og som i enhver klassisk western er det skyting, konflikter og en heidundrende finale, som inkluderer et lokomotiv som kjøres gjennom en saloon hvor de slemme gjemmer seg.
Specifications
Item No. NSD8275982
Format DVD
Sjanger Western
Aldersgrense 15 år
Antall disker 3
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
Se alt av Clint Eastwood
    Loading
    Loading