This website uses cookies to enhance your experience.

Flåklypa Grand Prix (Blu-ray)

Norges største filmsuksess gjennom tidene er endelig tilgjenglig på Blu-ray. Dette er en spesialutgave og en eksklusiv 35mm filmstripe er inkludert i pakken. Historien om sykkelreparatør Reodor Felgen og hans to gode venner og medhjelpere, optimisten Solan Gundersen og pessimisten Ludvig, har vært
Price
kr 249,00 - kr 27,39 kr 221,61
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Norges største filmsuksess gjennom tidene er endelig tilgjenglig på Blu-ray. Dette er en spesialutgave og en eksklusiv 35mm filmstripe er inkludert i pakken.

Historien om sykkelreparatør Reodor Felgen og hans to gode venner og medhjelpere, optimisten Solan Gundersen og pessimisten Ludvig, har vært en kjent og kjær del av den norske kulturarven i over 30 år nå. Deres mange og fantastiske opplevelser for å klare å bygge den unike Il Tempo Gigante, for ikke å snakke om det utrolig fartsfylte racerbilløpet, har vært en familiesamlende opplevelse for generasjoner. Opplev derfor filmens mange nye og gamle kvaliteter i selskap med Sjeik Ben Redic Fy Fazan og hans livvakt og privatsjåfør Emanuel Desperados, Rudolf Blodstrupmoen og hans synske medhjelper Mysil Bergsprekken, pluss alle de andre herlige Aukrustfigurene.
Specifications
Item No. 1121269
Utgitt 1975
Format Blu-ray
Sjanger Animasjon
Aldersgrense Tillatt for alle
Antall disker 2
Spilletid 1 t 28 min
Undertekst Norsk, engelsk
Språk Norsk, engelsk
    Loading
    Loading