This website uses cookies to enhance your experience.

Inspector Morse - Boks 1 (DVD)

Inspektør Morse (John Thaw) er en sofistikert mann som har smak for øl, øre for klassisk musikk og nese for forbrytelser. Assistent Lewis (Kevin Whatley) er en jordnær person, og hans evne til å oppfatte detaljer har reddet Morse ut av knipen mer enn en gang. Døden i Jericho (Dead of Jericho) Den
Price
kr 179,00 - kr 30,00 kr 149,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Inspektør Morse (John Thaw) er en sofistikert mann som har smak for øl, øre for klassisk musikk og nese for forbrytelser. Assistent Lewis (Kevin Whatley) er en jordnær person, og hans evne til å oppfatte detaljer har reddet Morse ut av knipen mer enn en gang.

Døden i Jericho (Dead of Jericho)
Den gåtefulle inspektør Morse undersøker pianolæreren Anna Stavelys død. Ved første øyekast kan det se ut som selvmord, men Morse tviler av personlige grunner. Assisten Lewis hjelper til uten å vite at han i framtiden kommer til å forbli Morses håndlanger.

Nicholas Quinns tause verden (The Silent World Of Nicholas Quinn)
Morse og Lewis etterforsker fusk ved Oxford Universitetet. Når et døvt medlem av eksamensnemnden blir funnet drept forsøker Morse å nøste opp trådene. Er den attraktive Monica innblandet?

Sjelemesse (The Service Of All The Dead)
Presten i en fredelig landsbykirke blir funnet død med en kniv i brystet. Morderen er på frifot og djevelske mord følger... ett etter ett. Morse får tips hos kirkens rengjøringshjelp, og blir samtidig sterkt tiltrukket av henne.

Skuespillere
John Thaw, Kevin Whately
Specifications
Item No. 1200795
Utgitt 2011
Format DVD
Sjanger Krim
Aldersgrense 11 år
Antall disker 2
Spilletid 5 timer 7 minutter
Undertekst Norsk, svensk, dansk, finsk
Se alt av Inspector Morse
    Loading
    Loading