This website uses cookies to enhance your experience.

Billy Elliot - The Musical (DVD)

Denne forestillingen i Londons Victoria Palace Theatre, bringer frem humoren, følelsene og spenningen fra den prisbelønte musikalen Billy Elliot. Opplev denne spektakulære forestillingen, med fantastiske opptredener og en unik finale, som forener 25 nåværende og tidligere Billy Elliot-er i en
Price
kr 79,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Denne forestillingen i Londons Victoria Palace Theatre, bringer frem humoren, følelsene og spenningen fra den prisbelønte musikalen Billy Elliot.


Opplev denne spektakulære forestillingen, med fantastiske opptredener og en unik finale, som forener 25 nåværende og tidligere Billy Elliot-er i en inspirerende oppvisning. Musikalen Billy Elliot er basert på den Oscar-nominerte filmen som ble utgitt i 2000, og har kapret hjertene til millioner siden den åpnet i Londons West End.Handlingen foregår i en gruveby i nord, under gruvearbeiderstreiken i 1984/1985. Billys reise tar ham ut av bokseringen og inn i en ballettklasse, hvor han oppdager en lidenskap for dans som inspirerer familien hans og hele samfunnet - noe som forandrer livet hans. Det opprinnelige kreative teamet bak filmen, blant annet forfatter LEE HALL, regissør STEPHEN DALDRY og koreograf PETER DARLING, får selskap av musiker ELTON JOHN (musikk), og sammen produserer de en morsom og spektakulær opplevelse som du aldri vil glemme.


 

Specifications
Item No. 52GSD8301324
Utgitt 2014
Format DVD
Sjanger Musical
Aldersgrense 7
Spilletid 2 timer 49 minutter
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading