This website uses cookies to enhance your experience.

Min Nabo Totoro (DVD)

Min nabo Totoro er et fargesprakende og magisk stykke barnefilm fra det etter hvert verdensberømte Studio Ghibli og regissør Miyazaki Hayao. Det er en barnefilm også voksne vil ha stor glede av. Den springer ut av en makeløs fantasi og viser en verden som på mange måter ligner vår egen, men hvor
Price
kr 79,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Min nabo Totoro er et fargesprakende og magisk stykke barnefilm fra det etter hvert verdensberømte Studio Ghibli og regissør Miyazaki Hayao.


Det er en barnefilm også voksne vil ha stor glede av. Den springer ut av en makeløs fantasi og viser en verden som på mange måter ligner vår egen, men hvor magien aldri er langt unna.


 


Skildringen av de to jentene er så mesterlig at barn vil kjenne seg igjen og foreldrene deres sannsynligvis se på barndommen med friske øyne. Ingen som har sett ansiktet til den lettere forelskede gutten Kanta når han har gitt paraplyen sin til Satsuki, eller den furtne Mei som heller vil være med Satsuki på skolen enn å bli passet av bestemor, vil lenger tro at tegnefilmer og barndomsskildringer er noe som er forbeholdt barna.

Specifications
Item No. Q-4334
Utgitt 05.12.2016
Format DVD
Sjanger Anime
Aldersgrense Tillatt for alle
Antall disker 1
Spilletid 1 time 26 minutter
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading