This website uses cookies to enhance your experience.

Gruffalo & Lille Gruffalo (DVD)

Gruffalo Dette er historien om en liten mus som går ut i skogen på jakt etter en nøtt. På sin vei møter hun tre rovdyr – en rev, en ugle og en slange – som alle har lyst til å spise henne. Den snartenkte musa klarer imidlertid å lure dem alle ved å fortelle dem om sin farlige venn, Gruffalo. De tre
Price
kr 79,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Gruffalo
Dette er historien om en liten mus som går ut i skogen på jakt etter en nøtt. På sin vei møter hun tre rovdyr – en rev, en ugle og en slange – som alle har lyst til å spise henne. Den snartenkte musa klarer imidlertid å lure dem alle ved å fortelle dem om sin farlige venn, Gruffalo. De tre rovdyrene forsvinner i panikk, og musa fortsetter ferden. Hun tror hun er uovervinnelig, helt til hun plutselig står ansikt til ansikt med fantasiskapningen sin – Gruffalo!

Lille Gruffalo
I historien om Lille Gruffalo blir vi kjent med barnet til pappa Gruffalo. Gruffalo-fortellingene er elsket av både store og små, og det er jommen ikke så rart: Dette er et herlig lite eventyr som er både skummelt, morsomt, fantasifullt og overraskende - også i animert filmversjon. Pappa Gruffalo sier at ingen Gruffalo noen gang bør sette sin fot i den mørke skogen. En kveld går Lille Gruffalo likevel ut i snøen, på tross av farens advarsler. For den store stygge musa finnes vel ikke?
Specifications
Item No. 804175
Produksjonsår 2009 - 2012
Format DVD
Sjanger Animasjon
Aldersgrense Tillatt for alle
Antall disker 2
Språk Norsk
    Loading
    Loading