This website uses cookies to enhance your experience.

Alt For Norge (Blu-ray)

Landslagseventyret på 90-tallet blir film! 23. juni 1998: Gatene i alle Norges byer er tomme. En hel nasjon holder pusten. På gressmatta i Marseille legger Kjetil Rekdal ballen på straffemerket. Brasils keeper Claudio Taffarel hopper rolig på målstreken og ser mot nordmannen. Gjennom TV-en høres
Price
kr 179,00 - kr 30,00 kr 149,00
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Landslagseventyret på 90-tallet blir film!

23. juni 1998: Gatene i alle Norges byer er tomme. En hel nasjon holder pusten. På gressmatta i Marseille legger Kjetil Rekdal ballen på straffemerket. Brasils keeper Claudio Taffarel hopper rolig på målstreken og ser mot nordmannen. Gjennom TV-en høres stemmen til Arne Scheie: «Nå, Kjetil Rekdal. Det viktigste sparket på en fotball i Norges Fotballforbunds historie… »

Bare et tiår tidligere var norsk fotball var på randen av konkurs. Hva var det som forandret oss?

Alt for Norge er kinofilmen om Egil «Drillo» Olsen, hans mannskap og reisen de tok det norske folk med på gjennom 90-tallet. Drillos ble symboler på en nasjon i stor endring. Gjennom personlige opptak og i stor grad nytt videoarkiv tar denne filmen deg med i spillerbussen, garderoben og på innsiden av eventyret du kun har sett fra tribunen eller foran TV-en.
Specifications
Item No. 1302907
Utgitt 2022
Produksjonsår 2021
Format Blu-ray
Sjanger Dokumentar
Aldersgrense Tillatt for alle
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading