This website uses cookies to enhance your experience.

Hobbiten - Femhærerslaget (Blu-ray)

Den siste filmen i Peter Jacksons Hobbiten-trilogi! Femhærerslaget gir oss den episke avslutningen på eventyret om Bilbo Lommelun, Thorin Eikenskjold og reisefølget av dverger. Ved å kreve tilbake sitt hjemland fra dragen Smaug, slapp de en dødelig og fryktelig kraft ut i verden. En rasende Smaug
Price
kr 99,00 - kr 80,00 kr 19,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Den siste filmen i Peter Jacksons Hobbiten-trilogi! Femhærerslaget gir oss den episke avslutningen på eventyret om Bilbo Lommelun, Thorin Eikenskjold og reisefølget av dverger. Ved å kreve tilbake sitt hjemland fra dragen Smaug, slapp de en dødelig og fryktelig kraft ut i verden. En rasende Smaug lot sitt sinne gå utover de uskyldige innbyggerne I Langsjøby.

Besatt av den gjenkrevde skatten, ofrer Thorin vennskap og ære for å omfavne mest mulig av den. Bilbo må ta farlige og desperate valg når han prøver å snakke Thorin til vett, men den største faren ligger foran dem: Ukjent for alle, bortsett fra trollmannen Gandalv den Grå, har fienden Sauron sendt en armé av orker i et snikangrep på Ensomfjellet.

Mens mørket vokser som et resultat den eskalerende konflikten, må dverger, alver og mennesker ta valget - samle seg eller bli knust. Bilbo kjemper for både sitt eget og sine venners liv i det episke Femhærerslaget. Midgards skjebne hviler på deres skuldre.

Skuespillere
Ian McKellen, Martin Freeman, Cate Blanchett, Orlando Bloom, Ian Holm, Christopher Lee, Hugo Weaving, Luke Evans, Andy Serkis, Richard Armitage, Jed Brophy
Specifications
Item No. 1301674
Utgitt 2015
Format Blu-ray
Sjanger Fantasy
Aldersgrense 11
Antall disker 2
Spilletid 2 t 24 min
Undertekst Norsk
Se alt av Ringenes Herre & Hobbiten
    Loading
    Loading