This website uses cookies to enhance your experience.

Jumanji (1995 & 2017): Welcome To The Jungle Box (DVD)

Jumanji (1995) Når den unge Alan Parrish (Robin Williams) finner et mystisk brettspill, er han ikke klar over dets ufattelige, iboende krefter før det er for sent. Foran øynene på sin lekekamerat Sarah (Bonnie Hunt), blir han transportert til en annen dimensjon, inn i Juamnjis ville og magiske
Price
kr 99,00 - kr 11,88 kr 87,12
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Jumanji (1995)
Når den unge Alan Parrish (Robin Williams) finner et mystisk brettspill, er han ikke klar over dets ufattelige, iboende krefter før det er for sent. Foran øynene på sin lekekamerat Sarah (Bonnie Hunt), blir han transportert til en annen dimensjon, inn i Juamnjis ville og magiske jungel.

26 år senere finner to barn, Judy (Kirsten Dunst) og Peter (Bradley Pierce), spillet og lykkes da endelig i å befri Alan fra fortryllelsen. Alan gjenforenes med Sarah, og sammen med barna forsøker de å overliste spillets magiske krefter, i dette fantasifulle eventyret som kombinerer utrolige spesialeffekter med en herlig blanding av humor, magi og spenning.

Jumanji: Welcome To The Jungle (2018)
Fire ungdommer finner et gammelt videospill kalt Jumanji i en kjeller, og bestemmer seg for å teste det. Men det de ikke vet er at Jumanji transporterer alle spillere rett inn i handlingen - et eksotisk, men høyst farlig jungeleventyr. Der inne tar de formen til avatarene de har valgt. Kappløpet med tiden har begynt, for når de slipper opp for liv er det ingen vei ut igjen.

En av tidenes største familiefilmer er nå tilbake i ny drakt, med blant andre Dwayne Johnson, Jack Black og Kevin Hart på rollelista.

Skuespillere
Bebe Neuwirth, Bobby Cannavale, Bonnie Hunt, David Alan Grier, Dwayne Johnson, Jack Black, Jonathan Hyde, Karen Gillan, Kevin Hart, Kirsten Dunst, Nick Jonas, Robin Williams
Specifications
Item No. 52GSD3100510
Utgitt 2018
Format DVD
Sjanger Eventyr
Aldersgrense 9
Antall disker 2
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading