This website uses cookies to enhance your experience.

Maleficent (Blu-ray)

Vi kjenner alle historien om Tornerose; en ond fe kaster en forbannelse som sier at Tornerose på sin 16-årsdag skal stikke seg på en spinne tein og sove i 100 år. Den onde feen er Maleficent, men hvorfor er hun så ond? Filmen Maleficent gir oss endelig innblikk i bakgrunnen til en av Disneys mest
Price
kr 99,00 - kr 10,89 kr 88,11
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Vi kjenner alle historien om Tornerose; en ond fe kaster en forbannelse som sier at Tornerose på sin 16-årsdag skal stikke seg på en spinne tein og sove i 100 år. Den onde feen er Maleficent, men hvorfor er hun så ond?

Filmen Maleficent gir oss endelig innblikk i bakgrunnen til en av Disneys mest kjente karakterer fra klassikeren Tornerose, og viser hvordan et svik førte til at hennes rene hjerte ble til stein. I de største rollene møter vi blant andre Angelina Jolie, Elle Fanning, Sharlto Copley, Sam Riley og Imelda Staunton.

Drevet av hevnlyst og et voldsomt ønske om å beskytte skogene der hun regjerer, kaster Maleficent sin forbannelse over Aurora, den nyfødte datteren til menneskekongen. I oppveksten er Aurora fanget i konflikten mellom skogens rike som hun er blitt svært glad i, og menneskenes kongerike der hun hører hjemme. Maleficent oppdager at Aurora kanskje er nøkkelen til fred, og presses dermed til drastiske handlinger som kan endre begge verdener for alltid.

Skuespillere
Angelina Jolie, Elle Fanning, Imelda Staunton, Juno Temple, Lesley Manville, Sam Riley, Sharlto Copley
Specifications
Item No. BXY6039599
Utgitt 2014
Format Blu-ray
Sjanger Fantasy
Aldersgrense 11
Spilletid 1 t 33 min
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading