This website uses cookies to enhance your experience.

Alt For Rognan - Revyen (DVD)

Hvem hadde trodd at revyen Alt for Rognan skulle bli en av norgeshistoriens største revysuksesser? Opp mot 200 stappfulle hus og neste 90.000 solgte billetter og en ellevill fanklubb forteller alt om suksessen. Alt for Rognan er en revy med spesiell historie; To brødre fikk i oppgave å danne et
Price
kr 99,00 - kr 70,00 kr 29,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Hvem hadde trodd at revyen Alt for Rognan skulle bli en av norgeshistoriens største revysuksesser?


Opp mot 200 stappfulle hus og neste 90.000 solgte billetter og en ellevill fanklubb forteller alt om suksessen. Alt for Rognan er en revy med spesiell historie; To brødre fikk i oppgave å danne et kompani som var villige til å stille opp og gi alt for Rognan. Utfordringen var å sette opp en revy på Chat Noir i Oslo!


 


Sammen med noen av revy-norges beste folk satte de opp en suksess som gikk for fulle hus på Chat Noir og på revyscener rundt om i landet. Målet var å snu en negativ trend med fraflytting, nedleggelse av arbeidsplasser og dårlig kommuneøkonomi. Prosjektet har lykkes og for alle de som aldri fikk muligheten til å oppleve fenomenet Alt for Rognan live på et teater eller kulturscene rundt om i Norges land.


Opptaket av revyen er gjort i Bodø Kulturhus med publikum i salen.

Specifications
Item No. BNA3050056
Utgitt 2007
Format DVD
Sjanger Revy
Aldersgrense Tillatt for alle
Spilletid 1 time 41 minutter
    Loading
    Loading