This website uses cookies to enhance your experience.

Romantikk På Sengekanten (DVD)

Bine er ung, sexy og vakker. Dessuten er hun arvtager av et stort industrikonsern som eier fly, skip og til og med et slott. Alt burde være perfekt, men det er ikke tilfellet. Ikke nok med at arveavgiften truer med å ruinere henne, hun er også så kilen på et ”spesielt” sted at hun ikke er i stand
Price
kr 149,00 - kr 50,00 kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Bine er ung, sexy og vakker. Dessuten er hun arvtager av et stort industrikonsern som eier fly, skip og til og med et slott.


Alt burde være perfekt, men det er ikke tilfellet. Ikke nok med at arveavgiften truer med å ruinere henne, hun er også så kilen på et ”spesielt” sted at hun ikke er i stand til å nyte av kjærlighetens gleder. Hennes kjæreste Steen holder ikke ut med fnising i stedet for vellystige stønn. Konsernets advokat finner i alle fall løsningen på pengeproblemet. Han vil at hun skal gifte seg rikt, med ølkongen Larssens sønn Sten. Dessverre blander advokaten sammen Sten med Bines kjæreste som har nesten samme navn. Snart er soveromsfarsen i full gang. Alt Bine kan håpe på er at alle hennes problemer skal løse seg når romantikken tar over på sengekanten.


 

Specifications
Item No. 61522
Utgitt 1972
Format DVD
Sjanger Komedie, Erotikk
Aldersgrense 15
    Loading
    Loading