This website uses cookies to enhance your experience.

Busserulls - Å Då Lo Eg! - Jubileumsshow 1987 (DVD)

Å då lo eg var den lystige tittelen på Busserulls store 10 års jubileumsshow i Festiviteten i Haugesund i 1987. Hele forestillingen var på nesten to timer og alle opptaksbitene ble samlet på et VHS-bånd slik at programansvarlig John Skien kunne ha en arbeidskopi å se etter før redigeringen. Dette
Price
kr 99,00 - kr 60,00 kr 39,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Å då lo eg var den lystige tittelen på Busserulls store 10 års jubileumsshow i Festiviteten i Haugesund i 1987. Hele forestillingen var på nesten to timer og alle opptaksbitene ble samlet på et VHS-bånd slik at programansvarlig John Skien kunne ha en arbeidskopi å se etter før redigeringen. Dette båndet ble tatt vel vare på, og nå, så lang tid etter, er den store begivenheten overført til DVD. Nå er ikke et VHS-bånd det beste lagringsmedium, men etter et stort digitalt hjelpearbeid håper vi kvaliteten er løftet opp på et akseptabelt nivå. Det er derfor en glede å kunne presentere Å då lo eg for et stort publikum.

Denne utgivelsen er også en spesiell hyllest til Karl Magnus Sjøen og Oddvar Andreassen som ikke er blant oss lenger…

DVDen inneholder 28 klassiske og kjente Busserulls sanger og sketsjer!

Ekstra materiale: De aller første TV opptak med busserullene fra NRK TV Ferske fjes fra 1976 og fra et Liveshow fra NRK i 1977!
Specifications
Item No. WAM418126
Utgitt 2005
Format DVD
Sjanger Humor
Aldersgrense Tillatt for alle
Spilletid 1 time 50 minutter
Se alt av Norsk Humor
    Loading
    Loading