This website uses cookies to enhance your experience.

The Key To Rebecca (Miniserie) (1985) (DVD)

Fra den fantastiske historiefortelleren og bestselgerforfatteren Ken Follet, er denne spionthrilleren basert på virkelige hendelser. Vi er i Nord-Afrika sommeren 1942, og dette er historien om Alex Wolff (David Soul), en masterspion, som reiste gjennom Sahara-ørkenen og inn i de krigsherjede gatene
Price
kr 249,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Fra den fantastiske historiefortelleren og bestselgerforfatteren Ken Follet, er denne spionthrilleren basert på virkelige hendelser. Vi er i Nord-Afrika sommeren 1942, og dette er historien om Alex Wolff (David Soul), en masterspion, som reiste gjennom Sahara-ørkenen og inn i de krigsherjede gatene i Kairo. Hans oppgave er å gi Rommels fremrykkende hærhemmeligheter som kan åpne dørene for Kairo. Men det er to personer som kan stoppe ham - major Vandam (Cliff Robertsson) og en ung jødisk jente.

Skuespillere
Cliff Robertson, David Soul, Season HubleyFra den fantastiske historiefortelleren og bestselgerforfatteren Ken Follet, er denne spionthrilleren basert på virkelige hendelser. Vi er i Nord-Afrika sommeren 1942, og dette er historien om Alex Wolff (David Soul), en masterspion, som reiste gjennom Sahara-ørkenen og inn i de krigsherjede gatene i Kairo. Hans oppgave er å gi Rommels fremrykkende hærhemmeligheter som kan åpne dørene for Kairo. Men det er to personer som kan stoppe ham - major Vandam (Cliff Robertsson) og en ung jødisk jente.

Skuespillere
Cliff Robertson, David Soul, Season Hubley
Specifications
Item No. 1144916
Utgitt 2020
Produksjonsår 1985
Format DVD
Sjanger Thriller, Krig
Aldersgrense 15
Antall disker 2
Spilletid 3 t 15 min
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading