This website uses cookies to enhance your experience.

Italian Stallion

1970 var Sylvester Stallone 23 år gammel, og suksessen som bokseren Rocky og Vietnamveteranen Rambo lå fremover i tiden. Stallones debut fant da heller ikke sted i en boksering eller en regntung jungel, men derimot på det hvite laken i den legendariske sexplotation-komedien Italian Stallion. Her
Price
kr 79,00 - kr 9,48 kr 69,52
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
1970 var Sylvester Stallone 23 år gammel, og suksessen som bokseren Rocky og Vietnamveteranen Rambo lå fremover i tiden. Stallones debut fant da heller ikke sted i en boksering eller en regntung jungel, men derimot på det hvite laken i den legendariske sexplotation-komedien Italian Stallion. Her inntar den kommende actionstjernen rollen som gigoloen Stud, som sammen med kjæresten Kitty holder en fest for venninnene hennes. Festen utvikler seg til en orgie der Stud ”oppvarter” gjestene, og snart hungrer de unge kvinnene etter Den Italienske Hingsten.


Filmens originaltittel var egentlig The Party at Kitty & Stud’s men den ble relansert etter Stallones gjennombrudd i ”Rocky” (1976) under hovedpersonen Rocky Balboas kjælenavn. Filmen ble blåst opp i 35 mm-format og ble oppgradert med nykomponert Rocky-aktig musikk… Filmen inneholder Stallones eneste ”full frontal” nakenscene. Han spilte også inn en til Demolition Man (1993), men den ble klippet bort av filmselskapet.
Specifications
Item No. 7035534101728
Utgitt 1971
Format DVD
Sjanger Erotikk
Aldersgrense 18 år
Antall disker 2
Spilletid 1 time 17 minutter
Undertekst Norsk, dansk, finsk, svensk
    Loading
    Loading