This website uses cookies to enhance your experience.

I Am Number Four (DVD)

Fra regissør D.J. Caruso (Eagle Eye, Disturbia) og produsent Michael Bay (Transformers) kommer denne dramatiske og spenningsfylte filmen om en helt usedvanlig ung mann. Tre er drept. Han er Nummer Fire. John Smith (Alex Pettyfer, Stormbreaker) er på flukt, jaget av nådeløse fiender sendt for å ta
Price
kr 79,00 - kr 50,00 kr 29,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Fra regissør D.J. Caruso (Eagle Eye, Disturbia) og produsent Michael Bay (Transformers) kommer denne dramatiske og spenningsfylte filmen om en helt usedvanlig ung mann.

Tre er drept. Han er Nummer Fire. John Smith (Alex Pettyfer, Stormbreaker) er på flukt, jaget av nådeløse fiender sendt for å ta livet av ham. John bytter identitet og flykter fra by til by med sin vokter Henri (Timothy Olyphant, Deadwood). I den lille Ohio-byen som er hans nye hjem, møter John uventede opplevelser som forandrer hans liv fullstendig: hans første kjærlighet (Dianna Agron fra Glee), mektige nye ferdigheter og kontakt med andre som har samme utrolige skjebne.

I Am Number Four, basert på den bestselgende ungdomsromanen med samme navn, er en eksplosiv science fiction-film som er spennende helt til det siste.

Skuespillere
Alex Pettyfer, Beau Mirchoff, Dianna Agron, Kevin Durand, Teresa Palmer, Timothy Olyphant
Specifications
Item No. 8717418297756
Utgitt 2011
Format DVD
Sjanger Sci-Fi
Aldersgrense 11
Spilletid 1 t 49 min
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading