This website uses cookies to enhance your experience.

Friends With Benefits (DVD)

En ung, kvinnelig hodejeger i New York (Mila Kunis) overbeviser en ung potensiell rekrutt (Justin Timberlake) til å akseptere en stilling i byen. Til tross for at de begge tiltrekkes av hverandre, innser de at dette er alt det de har flyktet fra i tidligere forhold - og bestemmer seg for å se hva
Price
kr 79,00 - kr 9,48 kr 69,52
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
En ung, kvinnelig hodejeger i New York (Mila Kunis) overbeviser en ung potensiell rekrutt (Justin Timberlake) til å akseptere en stilling i byen. Til tross for at de begge tiltrekkes av hverandre, innser de at dette er alt det de har flyktet fra i tidligere forhold - og bestemmer seg for å se hva som skjer hvis de holder følelsene utenfor og fokuserer på det fysiske.


Friends With Benefits er en romantisk komedie med massevis av sjarm, hvor sjangerens klisjeer gjøres narr av med glimt i øyet. Filmen er regissert av Will Gluck (Easy A) og kan by på en rolleliste som foruten Kunis og Timberlake også består av navn som Woody Harrelson, Bryan Greenberg, Jenna Elfman, Richard Jenkins, Emma Stone og Patricia Clarkson.


 

Specifications
Item No. SNSD80593
Utgitt 2012
Format DVD
Sjanger Komedie
Aldersgrense 11 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 45 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading