This website uses cookies to enhance your experience.

DON ONE Valentino LED Gamingstol - Black

Vår første gaming chair med LED-belysning! Valentino fra Don One fullfører ditt spilloppsett med lys og lys. Hodetelefoner, tastatur og mus er allerede opplyst. Nå blir spillerstolen din en del av lysshowet. Don One har sett lyset. Selvfølgelig må spillerstolen din også være fylt med millioner av
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Vår første gaming chair med LED-belysning!

Valentino fra Don One fullfører ditt spilloppsett med lys og lys. Hodetelefoner, tastatur og mus er allerede opplyst. Nå blir spillerstolen din en del av lysshowet.


Don One har sett lyset.

Selvfølgelig må spillerstolen din også være fylt med millioner av LED-fargealternativer. Bare koble stolen til en stikkontakt via USB, en strømbank eller direkte inn på PCen din via USB, slik at du får en full smekk på deilig lys som løper ned langs sidene av gamerstolen. Du kan stille inn fargene selv og aktivere effekter slik at LED-lyset lyser over alt ditt spillutstyr.

Stolen i seg selv er enormt behagelig. Det er laget av kaldstøpt skum som er komfortabelt også under en lang spilløkt. Valentino fokuserer på ergonomi slik at verken ryggen eller ryggen er skadet. Puter er til og med inkludert for både nakken og korsryggen, så du sitter ekstra godt - i en lengre periode. Gamer-stolen består av 'klasse 4' -kassett, som er den beste på markedet. Dette betyr at stolen har de beste betingelsene for holdbarhet og komfort.

Armlenet kan justeres på alle måter. (4D) Opp, ned, frem, tilbake, side til side. Så du kan finne nøyaktig den sittestillingen du ønsker. Hvis du trenger litt lur, kan ryggen senkes helt i 180 ° vinkel. Forresten, baksiden av stolen er høyere enn lignende spillerstoler. Det gir et kult utseende og gir deg mer støtte i ryggen.

Valentino fra Don One er den ultimate blisterstolen for spilleren som ikke er redd for å bli sett. Lyset skaper en kul stemning på strømmer og Youtube-videoer hvis du jobber med dette - eller vil jobbe med dette.

Kan kobles direkte til datamaskinens USB-port, men vi anbefaler en Power Bank, som kan lagres i en lomme under stolen.

• LED-lys
• 4D armlener
• Gasspatron i klasse 4

funksjoner
Setetype: Kaldstøpt skum
Ryggstøttetype: Original skum
Setefarge: svart
Ryggstøttefarge: svart, netting
Setemateriale: Skrapeavvisende skinn + netting
Ryggstøttemateriale: Skrapeavvisende skinn + nett
Ramme: metall
Justerbart armlen: Ja - 4D
Pute på hodestøtten: Ja
Ryggpute: Ja
Maks vekt: 150 kg

Vægt & Dimensioner
Højde (min): 126,5 cm
Højde (max): 133,5 cm
Ryglæn bredde: 58 cm
Ryglæn højde: 83 cm
Sæde bredde: 56,5 cm
Sæde dybde: 47 cm
Sæde højde (min): 49 cm
Sæde højde (max): 56 cm
Vægt (Net): 19,5 kg
Vægt (Gross): 22,5 kg
Pakke størrelse: 83x65,5x32 cm
Specifications
Item No. 5711336027818
    Loading
    Loading