This website uses cookies to enhance your experience.

Mario + Rabbids Kingdom Battle (Nintendo Switch)

Historien om et uventet møte mellom Mario og de ærbødige Rabbidene - start på et Nintendo Switch-eventyr med alle favorittkarakterene dine fra Mario-universet. Mushroom Kingdom har blitt revet i stykker av en mystisk virvel som har fraktet Rabbids til den en gang fredelige verden. For å bringe orden
Price
kr 399,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Historien om et uventet møte mellom Mario og de ærbødige Rabbidene - start på et Nintendo Switch-eventyr med alle favorittkarakterene dine fra Mario-universet.


Mushroom Kingdom har blitt revet i stykker av en mystisk virvel som har fraktet Rabbids til den en gang fredelige verden. For å bringe orden tilbake til riket har Mario, Luigi, Princess Peach og Yoshi gått sammen med 4 Rabbids-helter, på en reise som foregår i 4 forskjellige verdener.

Ta ut de 8 heltene og utforsk de nye verdenene fylt med hemmeligheter og referanser til de klassiske Mario-spillene. Bekjemp uforutsigbare fiender i dynamiske turbaserte kamp- og samarbeidsutfordringer, og løs gåter underveis. Opplev et morsomt og moderne kampeventyr designet eksklusivt for Nintendo Switch-systemet, som kan spilles hvor som helst, når som helst og med alle.
Specifications
Item No. 1026730
Utgitt 2017
Format Nintendo Switch
Sjanger Adventure
Aldersgrense 7
    Loading
    Loading