This website uses cookies to enhance your experience.

Gamingheadsett - L33T-Gaming Nebulir, mikrofon og RGB-Lys

Følgende modeller er kompatibel med produktet: Xbox One Nintendo Switch PC PC PS 4 50 mm neodym-høyttalere Ørekopper i aluminium Innebygd fleksibel mikrofon (støydemping) Volumet kan justeres på ørekoppen Flere enkle funksjoner for stille/volum på kabelen Full RGB-belysning i ørekoppene Tykk og
Price
kr 699,00 - kr 101,00 kr 598,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Følgende modeller er kompatibel med produktet:
Xbox One
Nintendo Switch
PC PC
PS 4

50 mm neodym-høyttalere
Ørekopper i aluminium
Innebygd fleksibel mikrofon (støydemping)
Volumet kan justeres på ørekoppen
Flere enkle funksjoner for stille/volum på kabelen
Full RGB-belysning i ørekoppene
Tykk og robust flettet kabel som er flokefri
Ultratykk behagelig rund over-ørekopp
På/av-lys i mikrofonen for stille-funksjon

Tors hjelm Nebulir er virkelig den mektigste i universet. Den norrøne tordenguden Tor var så mektig at alle krigere ønsket å bli som ham. Nebulir-spillhodesettet er et must-have-headset for alle spillere. De komfortable ørekoppene i aluminium, som er over-øret, er designet for å kunne bæres i flere timer uten å gjøre vondt. Den fleksible innebygde mikrofonen er støydempende, og den har av-/på-lys.

Den norrøne tordenguden Tor var så mektig at alle krigere ønsket å bli som ham. I vår tid gjenspeiles kraften hans i navnet på en fjern stjernetåke som kalles kalt Tors hjelm.

Denne kraftige hjelmen har fått navnet etter gjenstanden som Tor gir navn til. Tors hjelm er virkelig den mektigste i universet.

Nebulir-spillhodesettet er et must-have-headset for alle spillere. De behagelige runde over-ørekoppene i aluminium er designet for å brukes i mange timer uten å gjøre vondt, og de er utstyrt med fullt RGB-lys. Den fleksible innebygde mikrofonen er støydempende for at du kan kommunisere tydelig med teamet ditt, og den har av-/på-lys som gir en flott effekt. Du kan enkelt justere volumet på den tykke, holdbare, flokefrie kabelen.
Specifications
Item No. 5706470117068
Format PC - XboxOne - Ps4 - Nintendo Switch
    Loading
    Loading