This website uses cookies to enhance your experience.

Sims 2 Dyreliv (PC)

NB! Pakken krever at man har grunnspillet The Sims 2. Simmene har nye venner – kjæledyr! Simmene kan dele livet med nye kjæledyr og bygge videre på den allerede helsprø The Sims-opplevelsen. Hunder, katter, fugler og andre dyr – nå har simmene nye venner å dele de store øyeblikkene i livet med.  
Price
kr 10,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
NB! Pakken krever at man har grunnspillet The Sims 2.


Simmene har nye venner – kjæledyr! Simmene kan dele livet med nye kjæledyr og bygge videre på den allerede helsprø The Sims-opplevelsen. Hunder, katter, fugler og andre dyr – nå har simmene nye venner å dele de store øyeblikkene i livet med.


 


Lag et kjæledyr: Velg mellom mange forskjellige hunde- og katteraser eller lag en helt egen rase. Du kan til og med modifisere kjæledyrets utseende ved å velge mellom spesifikke farger og unike markeringer. Liker du ikke hvordan de oppfører seg? Fiks på personligheten deres – fra smart til søt til dum til rotete – alle kan lage sin idealvenn i The Sims 2 Dyreliv.


 


”Sitt, Passopp, sitt!”: Simmen kan oppmuntre og disiplinere kjæledyrene, trene dem til å riste seg, rulle, spille død og andre ting. Uskikkelige kjæledyr kan komme til å grave i hagen, klore på sofaen eller velte søppelbøtta. Heldigvis kommer du langt med litt dressur.


 


Klassisk spillopplevelse fra The Sims: Lag simmer og kontroller dem gjennom et helt liv, sett mål for dem, som popularitet, romantikk, rikdom, eller familie – livshistorien deres er i dine hender.


 


Del unikt kjæledyrinnhold med andre: Bruk spesialkoder til å dele opplåsbart innhold med andre The Sims Dyreliv-spillere, som tilbehør til kjæledyrene eller pelstyper.


 Kjæledyrene til simmene regnes som familiemedlemmer og er med i alle de store øyeblikkene i livet – om det er barna som trener opp valpene, tenåringer som kaster pinner med hunden i parken, voksne som ser på TV med kattene sine eller eldre som går en tur i parken med sin gode venn.
Kjæledyrene har gener. Dette gjør at du kan avle frem dine egne raser, som for eksempel hybridene labraduddel, pulldogg, og chnuddel. Liker du rasene du har skapt? Registrer pelsdotten som en unik rase!
Simmene er ikke de eneste som kan ha jobb. Flinke kjæledyr kan også arbeide, og de kan velge mellom tre forskjellige karrierer – underholdningsindustrien, vekterbransjen og tjenestenæringen – og jobbe seg gjennom fem nivåer per karriere.

Specifications
Item No. 5035223052487
Format PC
Sjanger Familie
Aldersgrense 12 år
    Loading
    Loading