This website uses cookies to enhance your experience.

World Of Warcraft: Legion (PC)

World of Warcraft: Legion er den sjette utvidelsen til Blizzard Entertainments MMO. Mot håpløse odds må Azeroths helter finne styrken til å bruke legendariske våpen fra en svunnen tid. Sagnomsuste relikvier som har potensiale til å kjempe mot Legionen. De må også inngå en djevelsk pakt med de
Price
kr 399,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
World of Warcraft: Legion er den sjette utvidelsen til Blizzard Entertainments MMO.


Mot håpløse odds må Azeroths helter finne styrken til å bruke legendariske våpen fra en svunnen tid. Sagnomsuste relikvier som har potensiale til å kjempe mot Legionen. De må også inngå en djevelsk pakt med de Illidariske demonjegerne, en eldgammel orden av alviske fel-infiserte snikmordere og disipler av den beryktede forræderen Illidan.


Snik deg innpå byttet ditt som demonjeger: Bruk de fordervete kreftene til Legionen mot dem som en ny helteklasse – den hevngjerrige demonjegeren. Gjør skade, eller beskytt dine allierte, forfølg og unngå dine mål med overnaturlig smidighet og skrem fiendene dine ved å innta nye horrible former.

 
Bruk og smi et bånd i kamp med ditt personlige sagnomsuste våpen – et legendarisk klasse spesifikt våpen som transformeres og vokser i styrke jo mer du sloss mot Legionen. Tilpass våpenet ditt med personlige egenskaper, herd eller vri det til en form som passer din karakter.


Boost til level 100: Forbered deg på å møte de innvaderende hordene til Legionen med en boost til level 100, opplev det nye dystre kapittelet i World of Warcraft side om side med vennene dine.


Få nye krefter i det nye æresystemet for PvP: Dominer fienden på slagmarker og i arenaer for å få erfaring og fremgang i det nye æresystemet. Lås opp unike taktiske muligheter gjennom spesialiserte PvP egenskaper, og få nye prestisjefyllte titler og belønninger.
Specifications
Item No. 72986SC
Utgitt 30.08.2016
Format PC
Sjanger RPG
Aldersgrense 12 år
    Loading
    Loading