This website uses cookies to enhance your experience.

Playstation 4 Camera V2

Få mer ut av PS4-systemet med sylskarp 3D-dybderegistrerende teknologi, ansiktsregistrering, talesignaler og video- og lydopplevelser av høy kvalitet. Den oppgraderte versjonen av kameraet har et nytt design og innebygd feste til flatskjerm. Perfekt når du skal spille PlayStation VR! Funksjoner:  
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Få mer ut av PS4-systemet med sylskarp 3D-dybderegistrerende teknologi, ansiktsregistrering, talesignaler og video- og lydopplevelser av høy kvalitet.Den oppgraderte versjonen av kameraet har et nytt design og innebygd feste til flatskjerm. Perfekt når du skal spille PlayStation VR!Funksjoner:


   • SHAREfactory: Kringkast spillingen din fra PS4 direkte, og del spillkunnskapen din med hele verden - deretter legger du til din egen personlige vri med SHAREfactory for enkel videoredigering. Uttrykk deg selv med klistremerker, lydspor og videokommentarer for å skape livlige spillgjennomganger, omtaler og mye mer i vakker HD.

  • Ansiktsregistrering: Bruk PlayStation Camera til å gjenkjenne ansiktet ditt slik at du kan logge på PS4-systemet umiddelbart og håndfritt.

  • Talekommandoer: Si ordrer i spillet, søk i biblioteket, og start spill med bare noen få enkle ord.

  • Nøyaktig sporing: Få en fordel overfor spillfiendene dine, og kontroller enkelte spill med bevegelser via presis sporing av hode- og håndbevegelser.

  • Oppdag THE PLAYROOM: Kombiner PlayStation Camera med de unike funksjonene til den trådløse DUALSHOCK 4-kontrolleren for å oppleve moro med utvidet virkelighet i THE PLAYROOM.
Specifications
Item No. 1004275
Utgitt 16.09.2016
Format Playstation 4
    Loading
    Loading