This website uses cookies to enhance your experience.

Anima Gate Of Memories (PS4)

Anima Gate of Memories til PS4 er et tredjepersons action-RPG der spilleren må utforske en stor verden fylt med farer og underverk. Spillet er skrevet av de samme folkene som skrev rollespillbøkene Anima Beyond Fantasy og miniatyrspillet Anima Tactics, og utviklet av en gruppe med erfarne
Price
kr 199,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Anima Gate of Memories til PS4 er et tredjepersons action-RPG der spilleren må utforske en stor verden fylt med farer og underverk.


Spillet er skrevet av de samme folkene som skrev rollespillbøkene Anima Beyond Fantasy og miniatyrspillet Anima Tactics, og utviklet av en gruppe med erfarne spillutviklere.Spillet fokuserer mye på action, som ethvert godt RPG er det også fylt med sniking og gåter. I tillegg, selv om Anima Gates of Memories er historiedrevet, så lar det deg utforske verdenen i det tempoet og på den måten du vil. Målet er å gi spilleren frihet til å utforske en rik verden og håndtere situasjoner i den rekkefølgen man selv vil.Disse valgene, enten du velger "feil" eller etterlater deg historiepoeng, vil ha en stor innvirkning på historien i spillet. På denne måten kan du forvente å besøke mange forskjellige steder og komme til veldig forskjellige konklusjoner avhengig av valgene du tar.

Specifications
Item No. 8402862060635
Utgitt 03.06.2016
Format Playstation 4
Sjanger RPG
Aldersgrense 12 år
    Loading
    Loading