This website uses cookies to enhance your experience.

Assassin´s Creed IV: Black Flag (PS4)

Året er 1715. Pirater regjerer i Karibien og har opprettet sin egen lovløse republikk der hverdagen preges av korrupsjon, grådighet og grusomheter. Blant de fredløse finner vi en stridslysten ung kaptein ved navn Edward Kenway. Hans kamp for ære har gjort ham respektert blant legender som
Price
kr 229,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Året er 1715. Pirater regjerer i Karibien og har opprettet sin egen lovløse republikk der hverdagen preges av korrupsjon, grådighet og grusomheter.


Blant de fredløse finner vi en stridslysten ung kaptein ved navn Edward Kenway. Hans kamp for ære har gjort ham respektert blant legender som Blackbeard, men også trukket ham inn i den eldgamle krigen mellom snikmorderne og tempelridderne - en krig som kan ødelegge alt piratene har bygget opp. Velkommen til sjørøvertiden …


 


En stridslysten opprører og snikmorder: Innta rollen som Edward Kenway, en karismatisk, men brutal sjørøverkaptein opplært av snikmorderne. Edward kan uanstrengt veksle mellom snikmorderordenens skjulte klinge og en rekke nye våpen, deriblant fire flintlåspistoler og to huggerter.


 


Utforsk en åpen verden full av muligheter: Slå deg løs i den største og mest varierte Assassin's Creed-verdenen noensinne. Fra Kingston til Nassau kan du utforske 50 unike steder hvor du kan leve sjørøverlivet.


 


Bli den mest fryktede piraten i karibien: Ta kommando over skipet ditt, The Jackdaw, og spre frykt hos alle som ser det. Plyndre og herje for å oppgradere The Jackdaw med ammunisjon og utstyr du trenger for å bekjempe fienden. Å forbedre skipet er avgjørende for Edwards fremgang gjennom spillet. Angrip og bord digre gallioner, rekrutter sjømenn til mannskapet ditt, og legg ut på et episk og beryktet eventyr.


 


Opplev sjørøvermytens harde realiteter: Stå sammen med legender som Blackbeard, Calico Jack og Benjamin Hornigold om opprettelsen av en lovløs republikk i Bahamas, og opplev de eksplosive hendelsene som kjennetegnet sjørøvertiden.


 


Flerspillermodus: Kjemp mot eller samarbeid med vennene dine i den ubarmhjertige og anerkjente flerspillermodusen. Velg fra et omfattende figurgalleri, og kjemp til siste slutt i eksotiske kart.

Specifications
Item No. 300055586
Utgitt 2013
Format Playstation 4
Sjanger Action
Aldersgrense 18 år
    Loading
    Loading