This website uses cookies to enhance your experience.
PRE-ORDER

Battlefield 2042 (PS4)

For første gang i Battlefields historie kan 128 spillere bli med i den altomfattende krigen samtidig*. Denne enorme spillermengden sørger for helt nye spillmuligheter og storslåtte Battlefield-øyeblikk. Nå får du kjenne på intensiteten ved å delta i enorme kamper der alt kan skje. Battlefield™ 2042
Price
kr 699,00
incl. tax
Pre-order: coming on 10/22/2021
This product cannot be ordered at the moment.
Description
For første gang i Battlefields historie kan 128 spillere bli med i den altomfattende krigen samtidig*. Denne enorme spillermengden sørger for helt nye spillmuligheter og storslåtte Battlefield-øyeblikk. Nå får du kjenne på intensiteten ved å delta i enorme kamper der alt kan skje.


Battlefield™ 2042 er et førstepersons skytespill som markerer tilbakekomsten til seriens ikoniske altomfattende krigføring. I en verden forvandlet av uro i nær fremtid, må du tilpasse deg og komme deg helskinnet gjennom dynamiske slagmarker i stadig endring, ved hjelp av troppen din og et banebrytende arsenal. Med støtte for 128 spillere* byr Battlefield™ 2042 på enorme omgivelser uten sidestykke, fra hele verden. Spillerne får bli med på flere enorme opplevelser, fra oppdaterte flerspillermoduser som Conquest og Breakthrough til den helt nye Hazard Zone.
Specifications
Utgitt 22.10.2021
Format Playstation 4
Sjanger Action
Aldersgrense 16
    Loading
    Loading