This website uses cookies to enhance your experience.

Grand Theft Auto V (PS4)

Rockstar Games' kritikerroste åpen verden-spill, GTA V, er nå tilgjengelig for PlayStation 4. Når en ung gatesvindler, en pensjonert bankraner og en hensynsløs psykopat plutselig befinner seg viklet inn i et nett av noen av de mest fryktede og forskrudde skikkelsene i den kriminelle underverdenen,
Price
kr 279,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Rockstar Games' kritikerroste åpen verden-spill, GTA V, er nå tilgjengelig for PlayStation 4.


Når en ung gatesvindler, en pensjonert bankraner og en hensynsløs psykopat plutselig befinner seg viklet inn i et nett av noen av de mest fryktede og forskrudde skikkelsene i den kriminelle underverdenen, de amerikanske statsmaktene og underholdningsbransjen, må de ty til en rekke farlige operasjoner for å overleve i en nådeløs by hvor de ikke kan stole på noen – og minst av alt hverandre.


 


Til GTA V for PlayStation 4 er det gjort en rekke betydelige visuelle og tekniske oppgraderinger som gjør Los Santos og Blaine County mer fascinerende enn noen gang. I tillegg til økt tegneavstand og 1080p-oppløsning i 30 FPS kan du nyte en rekke nye funksjoner og forbedringer, inkludert:


   • Nye våpen, kjøretøy og aktiviteter

  • Ekstra dyreliv

  • Tettere trafikk

  • Nytt system for bladverk og gress

  • Bedre skade- og væreffekter, og mye mer

 


Grand Theft Auto V for PlayStation4 inneholder den helt nye First Person-modusen, som lar deg utforske de utrolig detaljerte verdenene Los Santos og Blaine County på en helt ny måte både i Story Mode og Grand Theft Auto Online. 
 
Som belønning til Grand Theft Auto V-fans som har kommet tilbake til den nyere, mer detaljerte versjonen av Los Santos og Blaine County, har Rockstar Games laget et utvalg eksklusive gjenstander spesielt for disse spillerne. Hver av gjenstandene er knyttet til aktiviteter som er utviklet med tanke på å oppleve den enorme spillverdenen på nye og spennende måter.


 


Grand Theft Auto V for Playstation4 har også et større radioutvalg, med over 150 ekstra låter og nye DJ-mixer fra DJ-er fra alle de 17 radiostasjonene i spillet.


 


Forbedringene av Grand Theft Auto Online omfatter en økning av antall spillere, med onlinespilling nå tilgjengelig for inntil 30 spillere på PlayStation4. Alle eksisterende spilloppdateringer og Rockstar-skapt innhold som er slippet siden lanseringen av Grand Theft Auto Online, vil også være tilgjengelig for PlayStation4, og det kommer mye mer senere.


 


Eksisterende spillere kan overføre Grand Theft Auto Online-karakterer og fremdrift fra enten PlayStation 3 eller Xbox 360 til PlayStation4. Hvis du vil ha mer informasjon om tilgang til eksklusivt innhold for returnerende spillere, kan du gå til rockstargames.com/V/bonuscontent.


 

Specifications
Item No. 108010
Utgitt 2014
Format Playstation 4
Sjanger Action
Aldersgrense 18 år
    Loading
    Loading