This website uses cookies to enhance your experience.

LEGO Movie The Videogame (PS4) + Lego 3D Movie (Blu-ray - 3D)

Gjør det ordinære om til noe ekstraordinært – få med deg den ultimate LEGO-opplevelsen i det helt nye The LEGO Movie Videogame, hvor du trer inn i Emmets verden. Emmet er en helt ordinær og pliktoppfølgende gjennomsnittsborger som ved en feil blir utpekt som en helt ekstraordinær person som er i
Price
kr 199,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Gjør det ordinære om til noe ekstraordinært – få med deg den ultimate LEGO-opplevelsen i det helt nye The LEGO Movie Videogame, hvor du trer inn i Emmets verden.


Emmet er en helt ordinær og pliktoppfølgende gjennomsnittsborger som ved en feil blir utpekt som en helt ekstraordinær person som er i stand til å redde verden. Spillerne veileder Emmet, som på kommando må slutte seg til en gruppe fremmede for å delta i en episk jakt etter en ond tyrann, en reise han – på komisk og håpløst vis – er totalt uforberedt på.   • Kos deg med en herlig og overraskende miks av over 90 karakterer fra filmen, inkludert Batman, Superman, Green Ninja, Gandalf og flere, i over 15 spennende nivåer.

  • Knus flere brikker i et fascinerende miljø laget av LEGO-brikker.

  • Samle på og bruk LEGO-instruksjonssider til å bygge på en ny måte.

  • Dra på reiser gjennom fantastiske verdener som Flatbush Gulch, Cloud Cuckoo Land og flere!

  • Utnytt mesterbyggernes råe kraft til å bygge ekstraordinære LEGO-verk virtuelt. Få med deg en helt ny animasjonsstil slik den kan ses i filmen, som simulerer bevegelsen til faktiske LEGO-lekesett.

  • Spill med venner og familie ved hjelp av et enkelt dropp inn- / dropp ut-alternativ som består av en dynamisk delt skjerm.
Specifications
Item No. 5051888216040
Utgitt 2014
Format Playstation 4
Sjanger Action
Aldersgrense 7 år
    Loading
    Loading