This website uses cookies to enhance your experience.

Marvel's Avengers (PS4)

Sett sammen et lag med jordens mektigste helter, slipp løs kreftene dine og lev ut superheltdrømmene dine. Marvel Entertainment og Square Enix® er spente over å kunne avdekke Marvel’s Avengers, et episk actioneventyrspill som kombinerer filmatiske fortellinger med spillopplegg for enkeltspillere og
Price
kr 599,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Sett sammen et lag med jordens mektigste helter, slipp løs kreftene dine og lev ut superheltdrømmene dine.

Marvel Entertainment og Square Enix® er spente over å kunne avdekke Marvel’s Avengers, et episk actioneventyrspill som kombinerer filmatiske fortellinger med spillopplegg for enkeltspillere og samarbeidsmodus. Spillet er utviklet av Crystal Dynamics® i samarbeid med Eidos-Montréal™, Nixxes Software og Crystal Northwest, og byr på en original historie og den definitive Avengers-spillopplevelsen. Dann lag på inntil fire spillere over nett, mestre ekstraordinære egenskaper, tilpass et stadig voksende utvalg av helter, og forsvar jorden mot eskalerende trusler.

Marvel’s Avengers begynner med A-Day, idet Captain America, Iron Man, Hulk, Black Widow og Thor avdekker et høyteknologisk hovedkvarter i San Francisco – sammen med deres egen helicarrier drevet av en eksperimentell energikilde. Feiringen blir livsfarlig når et katastrofalt uhell fører til enorme ødeleggelser. Avengers blir klandret for tragedien og bryter opp. Fem år senere, når alle superhelter er lovløse og verden står i fare, er det bare ett håp: å samle jordens mektigste helter.

Marvel’s Avengers byr på jevnlig oppdatert innhold og tar spillere med på en episk reise som foregår over flere år. Dette spillet er neste steg for Avengers.
Specifications
Item No. 1134065
Utgitt 2020
Format PS4
Sjanger Action
Aldersgrense 16
Se alt av Marvel
    Loading
    Loading