This website uses cookies to enhance your experience.

The Division 2 (PS4)

Det er sju måneder siden New York City og resten av verden ble rammet av et dødelig virus som gjorde et stort innhogg i folketallet. Da viruset brøt ut, ble The Division, en enhet av sivile sovende agenter, aktivert som aller siste forsvarslinje. Siden da har Division-agenter kjempet hardt for å
Price
kr 299,00 - kr 100,00 kr 199,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Det er sju måneder siden New York City og resten av verden ble rammet av et dødelig virus som gjorde et stort innhogg i folketallet.


Da viruset brøt ut, ble The Division, en enhet av sivile sovende agenter, aktivert som aller siste forsvarslinje. Siden da har Division-agenter kjempet hardt for å redde det som er igjen.For The Division står det mer på spill enn noen gang. Washington, D.C. – den tyngst beskyttede byen i verden – er i fare, og det betyr at hele nasjonen er på randen av sammenbrudd. Hvis Washington må gi tapt, vil nasjonen gå under. Innta rollen som en Division-agent som har vært i felten i sju måneder. Du og laget ditt er de siste som kan hindre samfunnets kollaps i kjølvannet av pandemien.Skyte- og RPG-spillet Tom Clancy’s The Division 2, som er utviklet av Ubisoft Massive og de samme teamene som ga deg Tom Clancy’s The Division, foregår i en nettbasert åpen verden som er basert på et Washington på randen av kollaps. Den innholdsrike nye settingen har et stort utvalg vakre, ikoniske og realistiske omgivelser hvor spilleren kan oppleve seriens autentiske universer, omfattende RPG-systemer og fartsfylte action som aldri før. Spill alene eller sammen med et team på inntil fire spillere for å fullføre en rekke aktiviteter, fra hovedhistorien og konkurransepregete PvP-kamper til Mørkesonen, hvor alt kan skje.

Specifications
Item No. 300103151
Utgitt 15.03.2019
Format Playstation 4
Aldersgrense 18 år
    Loading
    Loading