This website uses cookies to enhance your experience.

Demon's Souls (PS5)

Fra PlayStation Studios og Bluepoint Games kommer en ny tolkning av PlayStation-klassikeren Demon’s Souls. Spillet er laget på nytt fra grunnen av med mange forbedringer, og presenterer et tåkefylt, mørkt fantasiland for en helt ny generasjon spillere. Dem som har brynt seg på utfordringene og
Price
kr 849,00 - kr 70,00 kr 779,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Fra PlayStation Studios og Bluepoint Games kommer en ny tolkning av PlayStation-klassikeren Demon’s Souls. Spillet er laget på nytt fra grunnen av med mange forbedringer, og presenterer et tåkefylt, mørkt fantasiland for en helt ny generasjon spillere. Dem som har brynt seg på utfordringene og prøvelsene i Demon's Souls tidligere, kan igjen kjempe mot mørket i fantastisk visuell kvalitet og med utrolig ytelse.

I jakten på makt utnyttet Boletarias 12. konge, Kong Allant, de eldgamle sjelekunstene og vekket opp en demon fra tidenes opprinnelse: Den gamle. Etter at Den gamle var påkalt, feide en fargeløs tåke over landet og slapp løs marerittaktige skapninger som tørstet etter menneskesjeler. Dem som ble frarøvet sjelene, mistet forstanden og sto bare igjen med et brennende ønske om å angripe de forstandige som fortsatt var igjen.

Boletaria er nå avskåret fra omverdenen, og ridderne som våger å trenge inn i tåken for å frigjøre landet, blir aldri sett igjen. Som en ensom kriger som har trosset den livsfarlige tåken, må du gjennom de tøffeste utfordringene for å få tittelen «Demondreper» og sende Den gamle i dvale igjen.
Specifications
Item No. 1153260
Utgitt 2020
Format PS5
Sjanger Action
Aldersgrense 18
    Loading
    Loading