This website uses cookies to enhance your experience.

Resident Evil Village (PS5)

Opplev overlevelsesskrekk som aldri før i Resident Evil Village, som vil bruke kraften fra Playstation 5 for å løfte hver desperate kamp for å overleve ved å vise frem den mest realistiske og skremmende grafikken til dags dato. Den helt nye tittelen er den åttende store utgivelsen i Resident
Price
kr 699,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Opplev overlevelsesskrekk som aldri før i Resident Evil Village, som vil bruke kraften fra Playstation 5 for å løfte hver desperate kamp for å overleve ved å vise frem den mest realistiske og skremmende grafikken til dags dato. Den helt nye tittelen er den åttende store utgivelsen i Resident Evil-franchisen, som etablerte overlevelsesskrekkgenren for nesten 25 år siden. Med hyperdetaljert grafikk, intens førstepersons handling og mesterlig historiefortelling har terroren aldri føltes mer realistisk og uunngåelig.

Satt noen år etter de grufulle hendelsene i den kritikerroste Resident Evil 7: Biohazard, begynner den helt nye historien med Ethan Winters og kona Mia som bor fredelig på et nytt sted, fri fra tidligere mareritt. Akkurat da de bygger sitt nye liv sammen, rammer tragedie dem igjen. Chris Redfield, den legendariske helten fra Resident Evil-serien, blir gjenforent med paret og forstyrrer deres liv på en fryktelig måte og skaper kaos for Ethan. En knust Ethan befinner seg i en avsidesliggende snødekt landsby og søker svar etter å ha blitt kastet ut i et helt nytt mareritt.
Specifications
Item No. 5055060952757
Utgitt 07.05.2021
Format Playstation 5
Sjanger Action
Aldersgrense 18
    Loading
    Loading