This website uses cookies to enhance your experience.

Resident Evil Village (Xbox Series X)

Denne helt nye tittelen er den åttende store utgivelsen i Resident Evil-franchisen, som etablerte overlevelsesskrekkgenren for nesten 25 år siden. Satt noen år etter de grufulle hendelsene i den kritikerroste Resident Evil 7 Biohazard, begynner den helt nye historien med Ethan Winters og hans kone
Price
kr 699,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Denne helt nye tittelen er den åttende store utgivelsen i Resident Evil-franchisen, som etablerte overlevelsesskrekkgenren for nesten 25 år siden.

Satt noen år etter de grufulle hendelsene i den kritikerroste Resident Evil 7 Biohazard, begynner den helt nye historien med Ethan Winters og hans kone Mia som nå bor fredelig på et nytt sted, fri fra tidligere mareritt. Akkurat da de startet sitt nye liv sammen, rammer tragedie dem igjen. Chris Redfield, den legendariske helten fra Resident Evil-serien, blir gjenforent med paret og forstyrrer deres liv på en fryktelig måte, og skaper kaos for Ethan. En knust Ethan befinner seg i en avsidesliggende snødekt landsby og søker svar etter å ha blitt kastet inn i et helt nytt mareritt.
Specifications
Item No. 5055060974070
Format Xbox Series X
Sjanger Action
Aldersgrense 18
    Loading
    Loading