This website uses cookies to enhance your experience.

Green Lantern - Extended Cut (Blu-ray)

I et annet univers, like fjernt som det er mystisk, opererer en elitestyrke som har eksistert i flere hundre år. Korpset, som går under navnet Green Lantern, kjemper for fred og rettferdighet - og soldatene har sverget sin orden intergalaktisk troskap. Medlemmene er alle bærere av en ring med en
Price
kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
I et annet univers, like fjernt som det er mystisk, opererer en elitestyrke som har eksistert i flere hundre år. Korpset, som går under navnet Green Lantern, kjemper for fred og rettferdighet - og soldatene har sverget sin orden intergalaktisk troskap. Medlemmene er alle bærere av en ring med en iboende kraft som gir dem evnen til å skape alt hjernen kan forestille seg.

Men en ny fiende, kjent som Parallax, truer med å ødelegge maktballansen i universet. Dermed blir skjebnen til alt liv på jorda - og universet utenfor - lagt i hendene på styrkens sist ankommede: Hal Jordan, det første mennesket noensinne gitt plass i Green Lantern.

Superheltfilmen Green Lantern byr på action og science fiction med Ryan Reynolds, Blake Lively og Peter Sarsgaard i de største rollene. Filmen er regissert av Martin Campbell, som tidligere har stått bak James Bond-filmene Casino Royale og Goldeneye.

Skuespillere
Angela Bassett, Blake Lively, Mark Strong, Peter Sarsgaard, Ryan Reynolds, Tim Robbins
Specifications
Item No. 1000245269
Utgitt 2011
Format Blu-ray
Sjanger Action
Aldersgrense 11
Spilletid 2 t 3 min
Undertekst Norsk
Se alt av DC Comics
    Loading
    Loading