This website uses cookies to enhance your experience.

Gunpowder Milkshake (Blu-ray)

Sam (Karen Gillan) var bare 12 år gammel da moren Scarlet (Lena Headey), en profesjonell snikmorder, ble tvunget til å forlate henne. Sam ble oppdratt av The Firm, det nådeløse forbrytelsessyndikatet som moren hennes jobbet for. Nå, 15 år senere, har Sam fulgt i morens fotspor og utviklet seg til å
Price
kr 179,00 - kr 30,00 kr 149,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Sam (Karen Gillan) var bare 12 år gammel da moren Scarlet (Lena Headey), en profesjonell snikmorder, ble tvunget til å forlate henne. Sam ble oppdratt av The Firm, det nådeløse forbrytelsessyndikatet som moren hennes jobbet for. Nå, 15 år senere, har Sam fulgt i morens fotspor og utviklet seg til å bli en farlig leiemorder. Hun bruker “talentene” sine til å rydde opp i The Firm sine mest farlige saker. Hun er like effektiv som hun er lojal.

Men når et oppdrag går galt, må Sam velge mellom å tjene The Firm eller beskytte livet til en uskyldig 8 år gammel jente - Emily (Chloe Colemaan). Sam blir selv et mål for syndikatet, og har bare én sjanse for å overleve: Gjenforenes med moren og hennes dødelige partnere: The Librarians (Angela Bassett, Michelle Yeoh og Carla Gugino).

Disse tre generasjonene av kvinner må nå lære å stole på hverandre, stå opp mot The Firm og deres håndlangere og gjøre helvete hett for de som truer med å ta fra dem alt.

Skuespillere
Carla Gugino, Karen Gillan, Lena Headey
Specifications
Item No. 1302692
Utgitt 2021
Format Blu-ray
Sjanger Action
Aldersgrense 15
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading