This website uses cookies to enhance your experience.

Hei Kembo - Plysj Leke med Sang og Bevegelse

Hei Kembo er Kjent fra Barne-TV Når mange av tv-seriens kjente låter spiller flagrer Kembos ører og beveger seg til musikken. I tillegg lyser det under Kembos merker. - 24cm høyde Hei Kembo – Barnas nye favoritt https://tv.nrksuper.no/serie/hei-kembo «Hei Kembo» er produsert av BBC, og
Price
kr 399,00 - kr 120,00 kr 279,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Hei Kembo er Kjent fra Barne-TV

Når mange av tv-seriens kjente låter spiller flagrer Kembos ører og beveger seg til musikken. I tillegg lyser det under Kembos merker. - 24cm høyde

Hei Kembo – Barnas nye favoritt
https://tv.nrksuper.no/serie/hei-kembo

«Hei Kembo» er produsert av BBC, og TV-rettighetene er solgt til 80 land. Serien er utviklet av BAFTA-vinner og Oscarnominerte Grant Orchard og var blant finalistene til 2016-kåringen av beste britiske animasjon for førskolesegmentet. I Norge går nå serien på NRK Super.

Den britiske avisen The Guardian skriver om TV-serien at «Kembo er rett og slett helt super, det likner ingenting annet som går på tv. Den er av glitrende kvalitet».

Hvem er Kembo og småtrollene?
Kembo er stor og kosete, og han er sjef for småtrollene i Klubbhuset. Det er han som har ansvaret for alt det morsomme de finner på. Og småtrollene – det er Elli, Bente, Tom, Rulle og Munter.
Specifications
Item No. 62402
Tema Film & TV Figurer
Aldersgruppe 3 år+
    Loading
    Loading