This website uses cookies to enhance your experience.

Hing Duftpinner - Riviera m/ Rosmarin & Litsea

Romduft med økologiske essensielle oljer for stemning og velvære. Med duftpinner fra Hing Organics kan du diskret skape en god stemning i rommet. Fornemmelsen av naturlige eteriske oljer som sprer seg sakte i rommet gir god atmosfære og velvære. Blandingen inneholder kun fornybare, nedbrytbare,
Price
kr 299,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Romduft med økologiske essensielle oljer for stemning og velvære.

Med duftpinner fra Hing Organics kan du diskret skape en god stemning i rommet. Fornemmelsen av naturlige eteriske oljer som sprer seg sakte i rommet gir god atmosfære og velvære. Blandingen inneholder kun fornybare, nedbrytbare, naturlige og vegetabilske råvarer og økologiske essensielle oljer. UHelt uten syntetiske løsningsmidler slik som propylenglykol.

Riviera m/ Rosmarin & Litsea
Forestill deg duften av nysaget tre. Einer, gran og furu er en unisex og spennende duft som tar deg med på tur i de Lapplandske skoger.

Med økologisk essensiell olje av av furu, gran, einer og eukalyptus.

Bruksanvisning: Åpne pakken og ta ut glassflasken og pinnene. Fjern korken forsiktig fra flasken og senk ønsket antall pinner ned i flasken. Jo flere pinner desto mer duft og omvendt. Prøv deg fram. Plasser flasken med duftpinnene der det er passe trekk, og de varer lengst.

Gjenbrukstips: Når duftoljen er tom passer den lille flasken perfekt som blomstervase til stiklinger eller markblomster.

Romduften kommer i glassflaske pakket i resirkulerbar kartong. Duftpinner i tre medfølger.

Varighet på opptil 2 måneder.
Innhold: 100ml

Garantert uten paraffin, petroleum, SLS, parfyme, GMO, parabener, animalsk fett, giftige fargestoffer og dyretesting.
Specifications
Item No. 200128
Tema Duftpinner
Merke Hing
Se alt av Green Spirit
    Loading
    Loading