This website uses cookies to enhance your experience.
PRE-ORDER

Konveksjonsvarmeovn - Termostat - 3 Innstillinger - 2000 W - Hvit

Denne konveksjonsvarmeren fra Nedis® med maksimal oppvarmingskapasitet på 2000 watt er det ideelle varmeapparatet hvis du ønsker å varme opp et rom raskt. Bruk dette varmeapparatet som en nøderstatning for når sentralvarmeanlegget er nede eller som en varmeovn mellom varme og kalde årstider, eller
Price
kr 899,00 - kr 250,00 kr 649,00
incl. tax
Pre-order: coming on 9/22/2021
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Denne konveksjonsvarmeren fra Nedis® med maksimal oppvarmingskapasitet på 2000 watt er det ideelle varmeapparatet hvis du ønsker å varme opp et rom raskt. Bruk dette varmeapparatet som en nøderstatning for når sentralvarmeanlegget er nede eller som en varmeovn mellom varme og kalde årstider, eller bare bruk det i rom som ikke har sentralvarme.

Takket være de integrerte håndtakene er varmeapparatet enkelt å flytte fra rom til rom, og med tanke på at varmeapparatet er støyfritt, er det fleksibelt og ideelt for å varme opp soverommet. Denne konveksjonsvarmeren har noen ekstra funksjoner som overopphetingsbeskyttelse, en tidsfunksjon, tre forskjellige oppvarmingsmodi samt en turbomodus. Alle disse funksjonene gjør det enkelt å varme opp ethvert rom til din ideelle temperatur.

Når den riktige varme- og oppvarmingsfunksjonen er programmert, holder den energieffektive termostaten til varmeapparatet rommet innenfor riktig temperaturområde. Den faktiske romtemperaturen måles automatisk, og når den programmerte temperaturen er nådd, går varmeapparatet i energieffektiv modus for å holde rommet på samme temperatur.

I turbomodus trekker varmeapparatet inn ekstra luft fra rommet og fordeler raskt varm luft for å sikre at rommet varmes opp raskere enn i normal modus. En flott funksjon er den innebygde frostbeskyttelsen som sørger for at rommet ikke går under en bestemt temperatur. Perfekt når du sover eller er borte fra hjemmet.

Alle funksjoner og innstillinger kan brukes og stilles inn via berøringsskjermen på denne radiatoren, samt via den medfølgende fjernkontrollen.

Produktspesifikasjoner
Farge Hvit
Vekt 3 kg
Materiale Metall
Nettplugg Schuko / Type F (CEE 7/7)
Funksjon Overopphetningsbeskyttelse
Taktgiver
Type Skjermteknologi
Fjernkontroll
Regulerbar Temperatur Control
3 Strøminnstillinger
Fan-funksjonen
Sikkerhetsfunksjoner Overoppheting Beskyttelse
Bruk Oppvarming
Antall oppvarmingsmoduser 3
Ledningslengde 1.5 m
Strøm 2000 W
IP-klassifisering N/A
Timer 24 h
Høyde 37.5 cm
Kapasitet på romstørrelse 0-20 m²
Bredde 21 cm
Størrelse 605x210x375 mm
Specifications
Item No. HTCO50FWT
Tema Varmeovner
Merke Nedis
    Loading
    Loading