This website uses cookies to enhance your experience.

Ariete Espressomaskin i Metall med Kaffekvern

Ariete Espressomaskin i Metall med Kaffekvern - Laget i rustfritt stål - 15 bar trykk med trykkmåler - Maxi Cappuccino-maskin - Avtagbar tank - 2 liter kapasitet, innebygd kaffekvern - Knapp for justering av kaffekvernen - Oppbevaring av hele kaffebøner - 220 g kapasitet - Varmende underlag for kopp
Price
kr 5 890,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Ariete Espressomaskin i Metall med Kaffekvern

- Laget i rustfritt stål
- 15 bar trykk med trykkmåler
- Maxi Cappuccino-maskin
- Avtagbar tank - 2 liter kapasitet, innebygd kaffekvern
- Knapp for justering av kaffekvernen
- Oppbevaring av hele kaffebøner - 220 g kapasitet
- Varmende underlag for kopp
- Avtagbart dryppbrett
- 1600 W

Denne espressomaskiner med innebygd kaffekvern er et flott designobjekt av beste kvalitet laget i rustfritt stål for de som virkelig elsker espresso. Detaljene, perfekt funksjonalitet og et svært høyt ytelsesnivå gjør dette til den perfekte maskinen når du vil nyte velduftende og kremet kaffe hjemme hos deg selv, akkurat som på kafeteriaen.

Raffinerte detaljer, perfekt i funksjonalitet og et svært høyt ytelsesnivå gjør dette til den perfekte kaffemaskinen når du vil nyte velduftende og kremet kaffe hjemme, akkurat som den du får på kafé.

Kaffekvernen gjør denne maskinen til et uunnværlig produktet på kjøkkenet for ekte kjennere, de som vil nyte den umiskjennelige aromaen av nykvernet kaffe som alltid er frisk og velduftende. Takket være muligheten for å oppbevare kaffe fordelt for 1 og 2 kopper, vil det bli en glede å nyte god kaffe. Kombinasjonen av teknologi, design og kvalitet gir deg ekte italiensk espresso.

Effekt: 1600 W
Lengde: 28,0 cm
Bredde: 30,5 cm
Høyde: 39,5 cm
Vekt: 8,3 kg
Specifications
Item No. 8003705117938
Tema Espressomaskiner
Merke Ariete
    Loading
    Loading