This website uses cookies to enhance your experience.

I Dine Sko & Waitress (DVD) 2 filmer i en

I Dine Sko Den poppede, peppede festjenta, Maggie Feller (Cameron Diaz), og den stille, diskret polstrede advokaten, Rose (Toni Colette), er søstre, beste venner ... og bitre rivaler. Tilsynelatende er det eneste de har til felles mange rader med DNA - og skostørrelse 41. Ettersom omstendighetene
Price
kr 99,00 - kr 40,00 kr 59,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
I Dine Sko

Den poppede, peppede festjenta, Maggie Feller (Cameron Diaz), og den stille, diskret polstrede advokaten, Rose (Toni Colette), er søstre, beste venner ... og bitre rivaler. Tilsynelatende er det eneste de har til felles mange rader med DNA - og skostørrelse 41. Ettersom omstendighetene tvinger dem til å flytte sammen i Roses leilighet, tar det ikke lang tid før Maggie har utjevnet det og forrådt sin søsters tillit. Men akkurat som hennes liv er i ferd med å kollapse helt, oppdager Maggie ved en tilfeldighet at bestemoren deres, Ella (Shirley McLaine), som de trodde var død, lever under de beste omstendighetene i Miami. Maggie, som ikke lenger har et sted å bo, reiser umiddelbart ned til sykehjemmet der Ella bor, og det blir starten på en reise som vil forandre hele familien for alltid.


Waitress

Rom-com om en servitør i en liten by hvis desperasjon etter å forandre livet og ekteskap blir ødelagt når hun oppdager at hun er gravid. Den populære servitrisen Jenna (Keri Russell) som jobber på en paibutikk i Deep South, lengter etter dagen da hun kan ta farvel med sin dominerende ektemann (Jeremy Sisto). Jenna lindrer stresset ved å bake paier inspirert av vanskeligheten, og føler at skipet hennes allerede har seilt til byens nydelige nye lege (Nathan Fillier) forteller henne at hun er gravid. Mens livet hennes begynner å forandre seg på måter hun aldri kunne forestille seg, går Jenna i en affære med sin gifte lege, fast bestemt på å ta en siste sjanse til lykke.

Norsk tekst på begge filmene
Specifications
Item No. 7036988028449
Utgitt 2008
Format DVD
Sjanger Komedie
Aldersgrense 11 år
Antall disker 2
Spilletid 125 min og 103 min
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading