This website uses cookies to enhance your experience.

I Love You Phillip Morris (DVD)

Steven Russel (Jim Carrey) er lykkelig gift med Debbie (Leslie Mann), organist i nabolagets kirke og arbeider i den lokale politistyrken, helt til en bilkollisjon fremprovoserer en total og dramatisk revurdering av hans liv. Steven er homofil og bestemmer seg for å leve livet fullt ut - samme hva
Price
kr 99,00 - kr 70,00 kr 29,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Steven Russel (Jim Carrey) er lykkelig gift med Debbie (Leslie Mann), organist i nabolagets kirke og arbeider i den lokale politistyrken, helt til en bilkollisjon fremprovoserer en total og dramatisk revurdering av hans liv.

Steven er homofil og bestemmer seg for å leve livet fullt ut - samme hva det måtte koste, selv om det betyr å bryte loven. Stevens nye, ekstravagante livsstil inneholder svindel og bedrageri, og etter hvert også et opphold i fengsel. Her møter han den sensitive og elskverdige Phillip Morris (Ewan McGregor). Steven gjør det til sin livsoppgave å få Phillip ut av fengsel og å tjene gode penger, slik at de to kan få realisert drømmen om å bygge opp et perfekt liv sammen. Det sterke engasjementet får Steven til å prøve - overraskende ofte med suksess - det ene umulige bedrageriet etter det andre.

I Love You Phillip Morris er en morsom og provokativ svart komedie om hva som kan skje når rettsystemet, en freidig fyr og den udødelige kjærligheten kræsjer inn i hverandre. Historien bygger på en sann historie fortalt av kriminalreporteren Steve McVicker i boka med samme tittel som filmen. Filmen er skrevet og regissert av Glenn Ficarra og John Requa, manusforfatterne av den kulterklærte komedien Bad Santa.

Skuespillere
Ewan McGregor, Jim Carrey, Leslie Mann, Rodrigo Santoro
Specifications
Item No. 9917
Utgitt 2009
Format DVD
Sjanger Komedie
Aldersgrense 11
Spilletid 1 t 33 min
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading