This website uses cookies to enhance your experience.

ILLT - Urhat (Vinyl)

ILLT er alter egoet til den norske komponisten og gitaristen Roy Westad. Det er en kompromissløs kulminasjon av flere tiår med lidenskap og kjærlighet til ekstremmetall som kunstform. Debutalbumet «Urhat» er laget med bidrag fra sessionsmusikere som Dirk Verbeuren på trommer (Megadeth), Speed Strid
Price
kr 349,00 - kr 41,88 kr 307,12
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
ILLT er alter egoet til den norske komponisten og gitaristen Roy Westad. Det er en kompromissløs kulminasjon av flere tiår med lidenskap og kjærlighet til ekstremmetall som kunstform. Debutalbumet «Urhat» er laget med bidrag fra sessionsmusikere som Dirk Verbeuren på trommer (Megadeth), Speed Strid på vokal (Soilwork), sam tgitaristene Karl Sanders (Nile) og Mr.Damage fra Chrome Division.

Roy startet som gitarist før han etablerte seg som filmkomponist til i 2008. Siden den gang har han vært involvert i utallige film- og TV-prosjekter og vunnet flere priser.

Nå er han klar til å slippe løs debuten Urhat. Albumet er mikset av Kurt Ballou @ Godcity og mastret av den Grammy-vinnende i Alan Douches.

Tracklist
01. Millennial Judas
02. Sons Of The Northern Lights
03. Scythian King
04. Blood Of The Unbeliever
05. Every Tree A Gallow
06. The End Of All Things
Specifications
Item No. INDIE294LP
Utgitt 2021
Format LP
Sjanger Metal
    Loading
    Loading