This website uses cookies to enhance your experience.

Immortals Fenyx Rising (PS5)

Immortals Fenyx Rising™ gir liv til det store mytologiske eventyret. Spill som Fenyx, en ny bevinget halvgud som forsøker å redde de greske gudene og deres hjem fra en mørk forbannelse. Kjemp mot mytologiske dyr, mestre gudenes legendariske krefter, og beseir Tyfon, den dødeligste titanen i gresk
Price
kr 799,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Immortals Fenyx Rising™ gir liv til det store mytologiske eventyret. Spill som Fenyx, en ny bevinget halvgud som forsøker å redde de greske gudene og deres hjem fra en mørk forbannelse. Kjemp mot mytologiske dyr, mestre gudenes legendariske krefter, og beseir Tyfon, den dødeligste titanen i gresk mytologi, i en episk kamp for evigheten.

Verdens skjebne står på spill – du er gudenes siste håp.

Immortals Fenyx Rising utspiller seg i en åpen verden og er en frisk og vittig tolkning av actioneventyrsjangeren, med dynamisk action, kamper og historier inspirert av gresk mytologi. Reis fritt over en vakkert skildret verden, og bruk ekstraordinære evner skjenket av gudene mot fryktelige mytologiske monstre. Forræderske prøvelser, heroiske bragder og selve underverdenen venter på ditt mot. Opplev en historie for evigheten, om guder og monstre, og bli den legenden du var bestemt til å være.
Specifications
Item No. 3307216188728
Utgitt 2020
Format Playstation 5
Sjanger Action
Aldersgrense 12
    Loading
    Loading