This website uses cookies to enhance your experience.

Ivan Ave - Double Goodbyes (Vinyl)

Ivan Ave trekker i ny retning med sitt tredje album "Double Goodbyes" slippes 24. april. Eivind Øygarden, kjent under artistnavnet Ivan Ave, er noe så sjeldent som en norsk rapper som har markert seg på den globale undergrunnsscenen. Gjennom sin jazz-fusion-tunge, nittitallsinspirerte rap har han
Price
kr 299,00 - kr 35,88 kr 263,12
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Ivan Ave trekker i ny retning med sitt tredje album "Double Goodbyes" slippes 24. april.

Eivind Øygarden, kjent under artistnavnet Ivan Ave, er noe så sjeldent som en norsk rapper som har markert seg på den globale undergrunnsscenen. Gjennom sin jazz-fusion-tunge, nittitallsinspirerte rap har han skapt seg et eget univers som bl.a har åpnet dørene for samarbeid med internasjonale produsenter som Mndsgn, Dâm-Funk, Kiefer og Kaytranada.

Ivan Aves tredjealbum "Double Goodbyes", er forsøksvis et farvel til Hip-hop, og er så langt det som er tettest knyttet til hans rolle som DJ. For første gang i karrieren bestemte han seg for å produsere det meste av plata på egenhånd, i ett helt år ble arbeidet og fullt fokus i studio en slags helbredelsesprosess. Den gjensittende følelsen av det ferdige produktet er uten tvil terapeutisk som om Ivan har laget sin egen selfhelp-lydbok.

Selv om "Double Goodbyes" delvis er et kjærlig farvel til rap, ønsker albumet også spennende, nye retninger velkommen, og etablerer Ivan i et mye bredere musikalsk univers.

Tracklist
01. Good
02. Phone Won't Charge
03. On the Very Low
04. Triple Double Love
05. Guest List Etiquette (feat. Joyce Wrice)
06. Nu Path
07. Find Me, Pt. III
08. Hope/Nope (feat. Sasac)
09. Dooblé's Shout Outs
10. Dooblé's Doorway
11. Byyye
Specifications
Item No. MI-019
Utgitt 24.04.2020
Format LP
Sjanger Hip Hop
    Loading
    Loading