This website uses cookies to enhance your experience.

Jancis Robinson's Wine Guide (DVD)

Jancis Robinson er Englands ledende vin-ekspert: frontfigur i BBC sitt umåtelig populære vin-program, forfatter og vin-skribent for de største aviser og magasiner. Elegant, begeistret og med glimt i øyet, skjenker hun opp av sin uutømmelig viten om alt som har med vin å gjøre. Vi reiser vin-verden
Price
kr 99,00 - kr 20,00 kr 79,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Jancis Robinson er Englands ledende vin-ekspert: frontfigur i BBC sitt umåtelig populære vin-program, forfatter og vin-skribent for de største aviser og magasiner.

Elegant, begeistret og med glimt i øyet, skjenker hun opp av sin uutømmelig viten om alt som har med vin å gjøre. Vi reiser vin-verden rundt - Frankrike, Spania, Italia, Australia, New Zealand, California og Sør-Amerika - får tips og gode råd, presenteres for de klassiske druene, besøker vindistrikter, vinmarker og berømte vinslott, og vises rundt i det aller helligeste: vinkjelleren!

Denne DVD et en underholdende, lærerik, spennende og visuelt imponerende rundreise i vinens vidunderlige verden, i godt selskap med verdens beste vin-guide.
Specifications
Item No. 6772/97d5
Utgitt 2004
Format DVD
Sjanger Dokumentar
Aldersgrense Tillatt for alle
Antall disker 2
Spilletid 5 t
Tema Film & Bøker
    Loading
    Loading